You are currently viewing Kaugtöö revolutsioon: Eesti kinnisvara uus vaatenurk

Kaugtöö revolutsioon: Eesti kinnisvara uus vaatenurk

Kaugtöö on muutnud seda, kuidas inimesed Eestis kinnisvarale lähenevad. See sai alguse COVID-19 ajal ja sai hoogu juurde vajadusest paindlike töölahenduste järele. Traditsiooniline kontorikeskkond ei ole enam norm, sest üha enam inimesi kasutab paindlikku kodutööd. See muutus on põhjustanud olulisi muutusi kinnisvaraturul.

Eesti on justkui sillutamas teed uutmoodi elamisele ja töötamisele, ühendades moodsad töötrendid ja kodused lahendused.

Kuna maailm kohaneb uute tööviisidega, vaatame, kuidas see mõjutab kinnisvaraotsuseid.

Paindlikkus on võti

Vabaduse tõttu töötada ükskõik kus, soovivad koduostjad oma eluruumides paindlikkust. Nagu võite arvata, muutuvad kodud kontoriteks.

Inimesed tahavad kodusid, mis muutuvad koos nende vajadustega. See paneb inimesi ostu või üürileandmise puhul uuesti kaaluma, mida nad kodult soovivad. Kinnisvara pakub nüüd selle jaoks kohandatavaid elamispindu.

Kujutage ette ruumi, mis võib hõlpsasti muutuda hubasest elutoast produktiivseks kodukontoriks.

kokkupandav mööbel
kokkupandav mööbel

Näiteks kokkupandava mööbliga ruum või ruum, mis on nii töö- kui ka puhkeala. Selline paindlikkus võimaldab inimestel isikupärastada oma kodukeskkonda, muutes iga ruumi mitmeotstarbeliseks.

Õues viibimine

Kaugtöö maailmas ei ole kodud enam ainult nelja seinaga ruumid. Inimesed otsivad nüüd kinnisvara, millel on juurdepääs välialadele, rohelusele või lihtsalt meeldivale naabruskonnale, et parandada oma kaugtöö kogemust.

See on looduse ilu toomine teie koduse töö rutiini. See soov värske õhu ja päikesevalgusega kodu järele on vastus sellele, et me näeme oma kodu uuel moel. Eriti kui meie päevad mööduvad siseruumides, on looduse puudutus hädavajalik, pakkudes värskendavat puhkust kodusest rutiinist.

Otsuse tegemine, kus asuda elama

Asukoht on erinevate töömudelite puhul võtmetähtsusega. Linnalähedased ja maapiirkonnad on muutumas populaarseks, pakkudes kaugtöötajatele vaiksemat keskkonda. Tööruum, mis on vaba linnamürast ja häiretest. Täielikult kaugtöö mudeli suurimaks plussiks on see, et tööle ei pea enam sõitma (välja arvatud aeg-ajalt toimuvad koosolekud).

Teisest küljest on olemas “hübriidne” tööviis. See on olukord, kus inimesed jagavad aega kodu ja kontori vahel. Siin võib linnale lähemal elamine olla soodsam. Eesmärk on muuta elu lihtsamaks nendel päevadel, mil peate kontorisse minema.

Kinnisvara kaalumisel mängib asukoht suurt rolli selles, kuidas te töötate.

Tehnoloogiakõlblikud kodud

Kaugtöö vajab tehnoloogiasõbralikke kodusid. Kiire internet annab teile katkestusteta juurdepääsu sellistele asjadele nagu videokoosolekud. Sama oluline on selge heli ja hea kaamera, mis muudavad suhtluse sujuvamaks. Usaldusväärne tehnoloogia hoiab teid digitaalses tööruumis produktiivsena, aitab teil püsida ühenduses ja tagab, et saate oma töö õigeaegselt tehtud.

Töösõbralikud kogukonnad

Kohvikute, raamatukogude ja kontoriruumidega kogukonnad meeldivad kaasaegsetele töötajatele. Need aitavad neid, kellel on müra ja häirete tõttu raskusi kodus töötamisel. Kodu valimine sellises kogukonnas annab lihtsa lahenduse kodus töötamise väljakutsetele.

Eesti kaugtöövahetus annab kinnisvarale uue vaatenurga. Kodud toimivad nüüd kontoritena ja tehnoloogiasõbralik elu on tõusuteel. Milliseid muutusi näete meie töökorralduses? Jagage oma mõtteid allpool olevates kommentaarides.

Kui teile meeldis see artikkel, siis on kasulik ka see“Kodu ostmise tarkus: Vältida neid 6 ühist koduostja kahetsust

Avasta Eesti kinnisvara Brokerlyga.

Lisa kommentaar