You are currently viewing Kuidas ära tunda väga hea kinnisvarafoto?
a good real estate photo

Kuidas ära tunda väga hea kinnisvarafoto?

Hea kinnisvarafoto meelitab potentsiaalseid ostjaid või rentijaid ning aitab kinnisvara kiiremini müüa või rentida. Meie nõuanded, kuidas teha väga hea kinnisvarfoto:

  1. Valgusküllasus: Heal kinnisvarafotol peaks olema piisav valgus, mis muudab ruumi avaramaks ja kutsuvamaks.
  2. Kompositsioon: foto kompositsioon viitab elementide paigutusele kaadris. Heal kinnisvarafotol peaks olema hästi komponeeritud kaader, mis toob esile kinnisvara põhiomadused.
  3. Täpne esitlus: hea kinnisvarafoto peaks esitlema kinnisvara täpselt. Fotot ei tohiks ületöödelda ega kasutada filtreid mis eristab kinnisvara tegelikusest.
  4. Selge ja terav: foto peaks olema selge ja terav, muutes objekti kutsuvaks ja ihaldusväärseks.
  5. Lainurkobjektiiv: lainurkobjektiiv aitab näidata laiemat kaadrit ruumist ning muudab kinnisvaraobjekti suuremaks ja ruumikamaks.
  6. Minimaalne segadus: Hea kinnisvarafoto peaks olema ilma segavate detailideta ning pildil ei tohiks olla esemeid või veel vähem isikuid mis sinna ei kuulu.
  7. Rõhk põhiomadustel: fotol tuleks esile tõsta kinnisvara põhiomadused, nagu ilus vaade, avar elutuba või kaasaegne köök.

Kokkuvõtteks, hea kinnisvarafoto peab olema hästi komponeeritud, hästi valgustatud ja kajastama kinnisvara täpselt. See peaks tutvustama kinnisvara põhifunktsioone ja muutma selle potentsiaalsetele ostjatele või rentijatele kutsuvaks ja ihaldusväärseks.

Lisa kommentaar