You are currently viewing Olulised nõuanded, kuidas oma kodu lapsekindlaks muuta

Olulised nõuanded, kuidas oma kodu lapsekindlaks muuta

Turvalise ruumi loomine igas kodus on väga oluline, eriti kui teil on väikesed lapsed, kes jooksevad ringi. Lõppude lõpuks juhtub enamik lastevigastusi kodus. Seepärast ei ole kinnisvara puhul oluline mitte ainult see, et kodu oleks ilus, vaid ka see, et see oleks kõigile turvaline.

Siin on mõned kiired ja lihtsad näpunäited, millest te ei pruugi olla teadlikud, et oma ruumi lastekindlaks muuta.

Kui tegemist on ahvatlevate pistikupesadega, on kiireks lahenduseks turvakatted. Need katted hoiavad pisikesed sõrmed eemal, tagades löögivaba tsooni. Kas teadsite….See ei hoia mitte ainult pisikesi sõrmi eemal, vaid hoiab ka ära energia raiskamise, kuna toimib isolaatorina, kui pistikupesad ei ole kasutusel. Seega ei ole tegemist ainult ohutusega – see on ka väike saladus arvete kokkuhoiuks!

Kardinate ja ruloode nöörid… Siduge need kõrgele ja tihedalt kinni, et vältida juhuslikke takerdumisi või tõmbumisi. See lihtne samm kõrvaldab võimalikud ohud teie kodus. See aitab ka aknakatete hooldamisel. Nende sidumine hoiab ära ka kulumise, tagades, et teie rulood või kardinad kestavad kauem.

WC-kaaned võivad olla uudishimulike uurijate jaoks põnevad. Kinnitage need lukuga, et vältida veega seotud seiklusi. Kiire lukustus hoiab väikesed sõrmed turvaliselt.

Teravate nurkadega lauad võivad olla ohtlikud. Pehmendage neid nurki põrkeraudadega, et pehmendada ootamatuid kokkupõrkeid. Mis kõige tähtsam, see on lihtne viis vältida põrutusi, muljutusi ja rebendeid.

Üldiselt toimuvad kukkumised treppidel. Paigaldage ülevalt ja alt väravad, et trepile ei tekiks üllatusi. See on kiire lahendus, mis annab teile kodus ühe asja vähem muretsemiseks. Mõnikord võib see turvameede siiski põhjustada mõningaid riske. Näiteks võib värav, mille paigutasite trepi tippu, et hoida beebi turvaliselt, olla vanema lapse lemmikuks, kuhu ronida. Pidage seda meeles selle lastekindla nõuande abil.

Kapid võivad olla väikeste uurijate jaoks ahvatlevad. Olenemata sellest, kas tegemist on ravimite, puhastusvahendite või muude majapidamistarvikutega, kaaluge, millistele sahtlitele ja kappidele nad pääsevad ligi. Kasutage lastekindlaid lukkusid, et hoida kapid turvaliselt suletud. See on väike jõupingutus, millel on suur mõju ohutusele.

Muretsed mööbli ümbermineku pärast? Kõrged ja rasked mööbliesemed, näiteks kappide ja riiulite puhul tuleks need kinnitada seinale, eriti magamistubades. See muudab asjad stabiilsemaks ja hoiab ära võimalikud õnnetused.

Rõdude ohutuse tagamiseks paigaldage võrk või kaitsepiirde, et luua tõkkeid kukkumise vastu. Samuti kinnitage kõik mööbliesemed, et vältida võimalikke õnnetusi.

Kõige tähtsam on see, et lapsed või mitte…. hoidke oma kodu turvalisena, omades kahte olulist seadet: suitsuandurid ja süsinikmonooksiidandurid. Suitsuandurid jälgivad tulekahju, andes teile varakult märku. Süsinikoksiidiandurid hoiavad teid varjatud ohu – värvitu gaasi – eest, hoiatades ohtlikest gaasileketest.

Teie kodu lastekindlaks muutmine ei pea olema keeruline. Nende lihtsate sammudega saate luua oma lastele turvalise ja õnneliku ruumi.

Ja kui te kunagi ei ole kindel, kas teie kinnisvara mingi turvaelemendi osas, pidage nõu kinnisvaramaakleriga.

Kas sul on mingeid lastekindlaid nippe? Jagage neid allpool!

Lisa kommentaar