You are currently viewing 7 väärtuslikku meeldetuletust teie stressivabaks kolimiseks Eestisse
Moving checklist

7 väärtuslikku meeldetuletust teie stressivabaks kolimiseks Eestisse

Niisiis, te olete leidnud ideaalse kinnisvara Eestis ja põnevus on käes. Et teie kolimine oleks lihtne, oleme koostanud lihtsa kontrollnimekirja just teie uue kinnisvarareisi jaoks. Olete heades kätes.

Kooskõlastage oma kinnisvaramaakleriga

Partnerlus usaldusväärse kinnisvaramaakleriga on sujuvaks kolimiseks hädavajalik. Arutage ajakava, veenduge, et kõik paberid on valmis ja tunnete end kindlalt, teades, et teie kinnisvaramaakler on selle põneva protsessi igal sammul kohal.

Lõplik ümberpaigutamise kuupäev

Kui tehing on sõlmitud, märkige kalendris ära kolimispäev. Otsustage, kas soovite professionaalseid kolijaid või eelistate seda ise teha. Kaaluge võimalikke remondi- või koristustöid, mis võivad olla vajalikud (siinkohal võite konsulteerida oma kinnisvaramaakleriga).

Andke oma üürileandjale teada (kui te üürite)

Kui olete üürnik, rääkige oma üürileandjale oma kolimisest. Vaadake oma üürilepingust etteteatamise eeskirju ja andke neile piisavalt aega ettevalmistamiseks. Asjade selge ja õigeaegne hoidmine aitab säilitada head suhted ja muudab teie kolimise uude koju lihtsamaks.

Teenusepakkujate teavitamine

Olge ühenduses, teavitades kommunaalteenuste (kui ostate), internetiteenuste pakkujaid ja muid olulisi teenuseid oma eelseisvast kolimisest. Korraldage teenuste ülekandmine uuele aadressile. Teatage oma tarnijatele võimalikult palju ette. See tagab katkematu juurdepääsu, mis võimaldab teil oma uude koju sisse elada ilma häireteta.

Parim kolimisfirma
Parim kolimisfirma Jaapanis – Eestis ei ole meil veel sellist taset.

Vaata videot parima Jaapani kolimisfirma kohta

Pakkige strateegiliselt

Alustage pakkimist varakult, alustades mittevajalikest asjadest. Märgistage kastid sisu ja ruumi, kuhu need kuuluvad. Looge “hädavajalike asjade” kast, mis sisaldab esemeid, mida vajate kohe pärast saabumist. Kolimine annab ka võimaluse korrastada. Ideaalne aeg annetada või müüa esemeid, mida te enam ei vaja (Facebook Marketplace töötab nagu võluvägi oma mittevajalike esemete müümiseks või ära andmiseks) . Tehke oma kolimine lihtsamaks, võttes uude koju kaasa vähem asju. See säästab aega ja vaeva.

Korraldage oma ümberkolimine

Kõik sõltub teie eelarvest ja teie vara suurusest. Olenemata sellest, kas palkate professionaalsed kolijad või tegelete sellega ise, veenduge, et kõik on valmis. Kinnitage logistika ja mis tahes täiendav toetus, mida võite vajada stressivabaks kolimiseks.

Lõpuks tähistage oma edukat kolimist! Jagage oma uue kodu üle rõõmu sõprade ja pereliikmetega, olgu see siis virtuaalne kokkutulek või isiklikult.

Kolimise kontrollnimekiri õpetab meile olulisi kinnisvaraalaseid õppetunde. Nii nagu hoolikas planeerimine muudab kolimise lihtsamaks, on strateegilise ja organiseeritud lähenemise rakendamine kinnisvara puhul võtmetähtsusega. Detailidele tähelepanu pööramine, valmisolek ja üllatuste minimeerimine on põhimõtted, mis toimivad hästi nii ümberpaigutamisel kui ka tarkade kinnisvaraotsuste tegemisel. Nende õppetundide omaksvõtmine tagab sujuvamad kogemused mis tahes kolimis- ja kinnisvarapüüdlustes.

Kui soovite rohkem asjatundlikku juhendamist ja sujuvat kinnisvarakogemust Eestis, uurige Brokerly’t, kus me teeme rohkem. Siin on artikkel, mis on teile kasulik “Peab lugema: Rentimine vs. ostmine 3 lihtsat tegurit Eesti väljaanne”

Kolimisteenus Brokerly soovitab
Kolimisteenus Brokerly soovitab

Parim kolimisteenus Tallinnas https://kolimisroom.ee/en/

Lisa kommentaar