You are currently viewing Boost Value: Usalda remonditöid ekspertide haldurile!

Boost Value: Usalda remonditöid ekspertide haldurile!

Hea kinnisvarahaldur, kes teostab remondi ja renoveerimise järelevalvet, võib olla kasulik mitmel põhjusel:

  1. Erialased teadmised: Hea Kinnisvarahaldurid omavad kogemusi ja teadmisi hoonete renoveerimise ja ehitusprojektide juhtimisel, mis on kasulik, et tagada projekti tõhus ja tulemuslik lõpuleviimine.
  2. Ajaplaneerimine: Kinnisvarahaldurid võtavad vastutuse töövõtjate koordineerimise, tööde planeerimise ja ressursside haldamise eest, mis säästab kinnisvaraomanike aega ja vaeva.
  3. Kulude juhtimine: Kinnisvarahaldurid aitavad tagada, et renoveerimisprojekt jääks eelarvesse ja et välditaks kulude ületamist. Samuti võivad nad pidada läbirääkimisi hinnakujunduse ja lepingute üle töövõtjate ja tarnijatega, et aidata kulusid vähendada.
  4. Kvaliteedikontroll: Kinnisvarahaldurid tagavad, et renoveerimisprojekt vastab soovitud kvaliteedistandarditele ja et töö viiakse lõpule vastavalt nõutud spetsifikatsioonidele. Nad võivad ka teostada ülevaatusi ja hallata vajalikke remondi- või parandustöid.
  5. Kommunikatsioon ja koordineerimine: Kinnisvarahaldurid tegutsevad kontaktisikuna omaniku ja töövõtjate vahel, tagades, et kommunikatsioon on selge ja et kõik on ühel ja samal leheküljel. See aitab vältida arusaamatusi ja viivitusi.

Üldiselt annab hea kinnisvarahalduri järelevalve renoveerimise üle kinnisvaraomanikele meelerahu, sest nad teavad, et nende investeeringut hallatakse professionaalselt ja tõhusalt. Samuti aitab see minimeerida riske, vältida kulukaid vigu ja tagada, et projekt valmib õigeaegselt, eelarve piires ja soovitud kvaliteedistandardi kohaselt.

Hoone renoveerimise juhtimise maksumus sõltub mitmest tegurist, näiteks projekti ulatusest ja keerukusest, hoone asukohast, projektijuhi kogemusest ja asjatundlikkusest ning projekti kestusest.

Tavaliselt võivad hoone renoveerimise halduskulud ulatuda 10% kuni 15% projekti kogumaksumusest.

Oluline on märkida, et hoone renoveerimise juhtimise kulud on investeering, millega tagatakse, et projekt viiakse lõpule tõhusalt, tulemuslikult ja eelarve piires. Kvalifitseeritud projektijuht aitab vähendada kulusid ning vältida kulukaid vigu, viivitusi ja ümbertegemist.

Hoone renoveerimise halduri palkamist kaaludes on oluline arutada projekti ulatust, halduri kogemust ja kvalifikatsiooni ning kavandatavat tasu, et mõlemad pooled saaksid selgelt aru, millised on ootused ja kulud.

Meie Brokerly’s pakume Rendikinnisvara haldamine teenust hinnaga 8,3% kinnisvara üürituludest. Hetkel pakume kinnisvarahaldusteenust Tallinnas (30 korterit one hetkel halduses), kuid soovime laieneda ka teistesse Eesti linnadesse Lepingu pikkus on 1 aasta.

Siin on ka täiendavaid 10 kinnisvara haldamise nõuandeid, et õnnestub üürileandja

Lisa kommentaar