You are currently viewing Milline on kinnisvara müügikuulutuse hea korruseplaan?
A good floor plan

Milline on kinnisvara müügikuulutuse hea korruseplaan?

Kinnisvara hea korruseplaan peaks olema selge, täpne ja informatiivne. Siin on mõned hea põrandaplaani põhielemendid (heade ja halbade korruseplaanide näited artikli lõpus):

Täpsed mõõdud
Täpsed mõõdud

Täpsed mõõdud: Põrandaplaan peaks sisaldama ruumide täpseid mõõte, sealhulgas pikkust, laiust ja kõrgust. See aitab ostjatel paremini mõista ruumi ja selle kasutamist.

Ruumi sildistamine: Iga tuba peaks olema selgelt märgistatud, et ostjad saaksid need hõlpsasti tuvastada. See aitab neil mõista kinnisvara planeeringut ja seda, kuidas erinevad ruumid omavahel ühenduses on.

Mööbli paigutus:Põranda plaan peaks näitama mööbli paigutust, et ostjad saaksid visualiseerida, kuidas nende enda mööbel võiks ruumi sobida.

Ruumi voog: Põrandaplaan peaks näitama ruumidesse liikumist, näidates, kuidas ühest ruumist saab teise. See aitab ostjatel mõista, kuidas ruum on paigutatud ja kuidas seda saab kasutada.

Ilmakaared
Ilmakaared

Mõõtkava ja orientatsioon: Korruse plaan peaks olema mõõtkavas ja õigesti orienteeritud, et ostjad saaksid aru kinnisvara suurusest ja paigutusest ümbritseva ala suhtes.

Selge ja hõlpsasti loetav: Põrandaplaan peaks olema selge ja kergesti loetav ning kõik vajalikud detailid peavad olema selgelt märgitud. Samuti tuleks see esitada vormingus, mis on hõlpsasti juurdepääsetav ja vaadatav, olgu see siis veebis või trükitud brošüüris.

Lisades need elemendid korruseplaani, saate aidata potentsiaalsetele ostjatele anda kinnisvarast selge ja täpse pildi, muutes selle nende jaoks atraktiivsemaks ja atraktiivsemaks.

Siin on mõned näited meie korruseplaanidest ja teistest, mis oleme leidnud teistest kinnisvarapakkumistest Tallinnas, jätame teie otsustada, millised neist on kasulikumad.

Lisa kommentaar